mucizegebelik6 ArenAsilmomm bana da erkek dediler o haftalarda. 1 kasım da doktora gidicem bakalım ne dicekler 😀
Amineninannesiii ArenAsilmomm canım 16. Haftada erkek olduğunu öğrendik sonra koz dediler somra belli değil dediler 27 haftalık hamileyim hala belli değil
Hava99 ArenAsilmomm ArenAsilmomm Haftada gittigimde kiz denmisti 23 haftada gittigimde erkek oldugunu ogrendim😂
tomrisveannesi ArenAsilmomm bana erkek demişlerdi 11. Haftamda. 17. Haftamda da kız dedi 🤣 oluyor öyle şeyler
ArenAsilmomm mucizegebelik6 13. Haftadayım dün erkek dedi doktor ama çevremdeki herkes değişir o güvenme dedi kafam karıştı 😀
ArenAsilmomm Amineninannesiii aaa gerçekten mi baya da haftanız ileriymiş inşallah hemen öğrenirsiniz
ArenAsilmomm Hava99 kız değişebiliyomuş ama erkekte yanılma payı daha azmış sanırım😂 ama çevrem yine de değişir diyor anlayamadım
Hava99 ArenAsilmomm 😂😂bilemiorum artik deismez insallah seninki😂Ben bide 23 haftaya kadar kontrole gidemedigim icin kiz diye bir kac kiyafet almistim dayanamamistim😂