esra572 Elffbls benim 5gun geçmişti 5ile öğrendim zaten oda geç döllenme imis son adet tarihimi 9gun öne aldi doktor
Elffbls Pembisannnee dün baktırdım ben kanda 0.50 çıktı Adetımın 15. Günüydü 14. Günüde yumurtlama dönemimdi değer düşük çıkınca umutsuzlastım ama yumurtlama döneminde tuttuysa 1 hafta sonra belkı yükselme ihtimali varmıdır adetıme 13 gün var
Elffbls Cemre91 dün baktırdım ben kanda 0.50 çıktı Adetımın 15. Günüydü 14. Günüde yumurtlama dönemimdi değer düşük çıkınca umutsuzlastım ama yumurtlama döneminde tuttuysa 1 hafta sonra belkı yükselme ihtimali varmıdır adetıme 13 gün var 🙏
Elffbls Melekk12 dün baktırdım ben kanda 0.50 çıktı Adetımın 15. Günüydü 14. Günüde yumurtlama dönemimdi değer düşük çıkınca umutsuzlastım ama yumurtlama döneminde tuttuysa 1 hafta sonra belkı yükselme ihtimali varmıdır adetıme 13 gün var
Merve43 Elffbls yumurtlama döneminden 1 gün sonra neden betahcg baktirdiniz ki çıkması mümkün değil zaten
Elffbls Merve43 kaşık agrım vardı kramplar ve gögüslerim çok agrıyordu belki önceki aydan kalmısımdır geç döllenme felan olmustur dıye içimde kalmasın dıye baktırdım