Berlaysgl Gamze890 tam olarak 22+3üm bnde cnm karnım ara ara ağrıo bnm de mide bulantısı yok ama karın ağrısı var bugün kontrole gittim bebek gayet iyi dedi sanrm büyüyorlar ya ondan bu ağrılar falan
Deletedmom_33 Gamze890 Ben 22+5′im de çok ayakta durarsam belimde ağrı oluyor uzanınca geçiyor oda. Onun harici bebiş göbek deliğine veya vajinaya tekme atarsa orda sızlama oluyor. Başka bir ağrım yok. Yine bir doktorunuza danışın
Kamumu Ser_ bende 22+3 teyim canım. Sende karında serleşme oluyormu. Nefes alamıyor gibi oluyorum. Hareketlerinde de azalma var. Hissedemiyorum 😔
PrensesFiona Gamze890 miden o zaman canım gazın falan vardır. Maden suyu tüket. Bir de sol tarafına yat. Bağırsakların çıkış noktası solda olduğu için gaz çıkmasını kolaylaştıracaktır.
Ser_ Kamumu canım sürekli bende hissetmiyorum daha küçük ya belkide ondan 🥰 hiç korkma aklına bişey getirme farklı bende panik atak yapınca olmayan bişeyi bile oldu gibi algılıyorum. Sertleşme gece yatarken oluyor kuzum ara ara tabi ağrıda olabiliyor
Gamze890 PrensesFiona hamile kaldığım günden belli hep sol tarafıma yatıyorum ve bılgılerınız için Allah razı olsun 🥰
Gamze890 Deletedmom_33 ya Benım öle bi sorunum yok yarın doktora gıdıcem ama içim rahat etmeyeıp sormak istedim
Berlaysgl Gamze890 ama çok fena artk rahatsız oluyorum midem yukarı çıktı iyice ya kaburgamın altında resmen😔