incisu Başına böyle bir şey gelen var mı boğazımda bir şey varmış gibi sürekli gaz çıkarma isteği oluşuyor reflüden şüphelenmeli miyim ? 29 haftalık hamileyim bu arada
Dilaraa1 incisu 18 deyim benimde öyle midemde ki asit de çıkıyor bogazima afedersiniz gegiremiyorum da rahatça sıkıntı basıyor nefesim bile daralıyor reflü diyorlar 🙄
yildiz_07 incisu Normal canım rahim genişledikçe mideye baskı yapıyor yüksek yastıkta yat çok dik oturma doktoruna sor çok rahatsız oluyorsan ilaç verir 39 haftalığım hala devam ediyor inşallah doğumdan sonra bir şey kalmaz
Benocan incisu ya kendisi canım mideni ekşitmemekte dikkat et yemekten sonra uzanma ve çok rahatsız olduğunda sırtına yastık yok yüksekte kalsın miden
Benocan Dilaraa1 çok köyü değilse kullanma benze salatalık rahatlatır bi de yemek yerken su içme öncesinde veya sonrasında iç
incisu yildiz_07 sola doğru yatınca oluyor genelde bende birdaha ki randevumda sorucam kısa süreli gelip geçiyor
yildiz_07 incisu gayet normal ama rahatsızlık veriyorsa ilaç verir doktorun ben öyle olduğunda süt içiyorum salatalık yiyorum biraz iyi geliyor çiğneme tableti vermişti doktorum bir süre sonra oda fayda etmemeye başlamıştı doğuma kadar Maalesef geçmiyor