22 ekim cuma günü saat 10:00 da sezeryan randevumuzu almıştık.tabii ben günler öncesinden stres sıkıntı kaygı korku her şey vardı. kan aldırırken bile bayılan ben sezeryan olucaktım kendı isteğimle çünkü normal doğumdanda çok korkuyodum. Öncelikle sabah erkenden hastaneye yatış uapıldı. Ben korkudan hiç konuşmuyorum bile nst de bıle bayılcak gibiyim. Sonra hemşireler geldi ameliyat elbisesi giydirildi. aklımda hep sonda ne zaman takılcak sorusu var ama kımseyede sormuyorum belkı arada kaynarda takmazlar dıye😀sedyeye yatırdılar amelıyata doğru gıdıyoruz ama ben korkudan bayılcak gıbıyım amelıyat haneye aldılar belden iğneyi yaptılar bacaklarımı hiç hissetmedim sonra yatırdılar üstümüzü örttüler o arada sondayı galan takmıslar hiç bir şey hissetmedim bana sordular bişeyler hıssedıyomusun dıye hıc hıssetmedım cekıstırme dahı hıssetmedım sonra hemen ıkı dakıka bıle olmadan bebeğim çıktı sonra dıkısler. falan ama emın olun hıç birşey hissetmiyorsunuz amelıyat 45 dakıka sürmüş ama benım ıcın 5 dakıka falandı sonra odaya çıkardılar yok karna bastırma yok sonda cıkarımı yok ilk kalkış valla hiç biri zor değil emın olun en zoru daha yenı doğum yapmışşınız ve bebeğinizin kokusunu içinize çekemeden küvöze götürülmesi yoksa gerisi fasa fiso 5 gün ayrı kaldık bugün kavuştuk çok şükür ilk kalkışı yaptıktan sonra ağrılarımla kıvrılsamda oğlumu görmeye gıttım ilk onun ellerindeki o iğne izlerini gördükçe çektiğim ağrı sızı umrumda bıle olmadı yeterki o iyi olsunda başka hiç bir şey istemem sizde sakın korkmayın ha zorluğu yokmu sezeryanın var tabıkı ağrı oluyo illaki olucak ama dayanılmıcak bir agrı değil bu günlerde geçicek ben boşuna doğum öncesını kendıme stres yaparak zehır etmısım şimdi oğlum yanımda Allahım herkese sağlıkla bebeklerıne kavuşmayı nasip etsin gerisi boş🙏🏼