incikinannesi Liya_A Bende 19 haftalığım grip miyim nezlemiyim anlamadım burnum tıkanıyor akıyor şükür boğazım ağrımıyor, ben ıhlamur limon içiyorum ve mandalina yiyorum
Liya_A incikinannesi Ben azeriyim burdada ihlamur var zarar edərmi diye korkup icəmiyorum netdə biraz zararli diye okumustumda
Meryemtrksoy Liya_A bende hastayım 10 gündür ama içtim ıhlamur günde 2 bardak doktora sormuştum içebilir miyim diye sorun olmaz demişti fazlası zarar çok fazla içme sabah akşam bir bardak iç bol bol C vitamini portakal mandalina greyfurt tüket
incikinannesi Liya_A zararlı olduğunu bilmiyordum bende içmeyi bırakıyım öyleyse teşekkür ederim inşallah bir zararını görmem korktum şimdi 😔
Liya_A Meryemtrksoy Allah yardımcımız olsun havalar kötü hastalanmamak əldə digil meyvə çok yiyiyorum bəndə çok sağol canim
Liya_A incikinannesi doktoruna danış bence o izin verirsə iç meyve çok ye bol bol vitamin lazım həm bebisə həm bizə ☺️
Meryemtrksoy Liya_A gerçekten öyle normalde de zor da hamileyken çok daha zor grip gerçekten ama bol bol dinlen dikkat et kendine ıhlamurun fazlası zarar 1-2 tane içebilirsin rahatlatır hem
Liya_A Meryemtrksoy evet yha hapsururken karının altı falanda ağrıyor ayıptır söyləməsi adam tutamiyorda çok zor . Çox teşekkürler