Gnscgla guzelbebegimmmmm aaa 😁 çok uslu bir bebiş o zaman maşallah doğunca da böyle uslu olsalar keşke 😁
FatmaUnal Bizde 22 haftalik olduk hala ogrenemedik net olarak. Ozele gittim 1 dr erkek 1 dr kiz dedi😀
Defne74 Sinemmmmm58 çok üzüldüm canım önemli olan sağlıklı olması böyle dediysede o adama ihtiyyacın yok ki seni adı baba ama benim de bi kızım var ikinci 20 haftalık oldum hala cinsiyet net degil eşim kız diyo bunuda ama önemli olan saglıklı olması der hep
Mom6272 Sinemmmmm58 esine söyle de karnındaki bebeğin cinsiyetini erkekten gelen genler belirliyo cahil adam belki bisey öğrenir senin de canını sıkmaz
Sinemmmmm58 Mom6272 inan hic takmiyorum.kafama rabbim saglikli hayirli evlat versinde kiz erkek hic farketmez benim icin ama o lafindan sonra her gece dua eder oldum sirf pisman olmasi icin
Gnscgla Sermec27 evet çoğu kişiden senin tahmin tuttu biliyorsun bu işi teşekkür ederim netleşti benim sıpa💙
[silindi] Sinemmmmm58 aaa ne günah o nasıl laf Allah sağlıklı versin kız olsun benim kızım var esim der buda kız hisediyorum 3 kız olsun ismi ne koyalım diyor 😃Allah herkesin gönlüne gore versin biz 3 kız kardesiz esim 5 ablasi 1 abisi var