Gnscgla https://resmim.net/i/SMGW2k burda tahmin edip doğru çıkanlar gördüm o yüzden yazmak istedim 12haftada özelde tahmin edildi 14te devlette erken daha dendi bakılmadı 🥺
guzelbebegimmmmm Gnscgla ben 20. Haftamdayım hala net öğrenemedim 🤦🏻♀️ Kaç tane özel hastane gezdim. Eşek sıpası göstermiyor kendini
Gnscgla Defne74 sende at foto baksınlar aslında benimkine baksa göreceklerde devlette bakmak bile istemediler
Gnscgla Sermec27 yaa çok teşekkür ederim sizinkilerde tutuyor diye biliyorum 12de özelde erkek denildi ama alışveriş yapma sen dedi aklımda soru kaldı
Gnscgla Sermec27 evet çoğu kişiden senin tahmin tuttu biliyorsun bu işi teşekkür ederim netleşti benim sıpa💙
Sermec27 Gnscgla evet genelde tutuyor hakkında hayırlısı olsun inşallah bence detaylıyı bekle her ihtimale karşı 🥰
CanselUrgnc guzelbebegimmmmm Cikolata ye git gösterir ben o şekilde dün öğrendim gösterdi kendini kıpır kıpırdi 😀
guzelbebegimmmmm Gnscgla 8 gün sonra randevum. Eğer pozisyonunu değiştirmezse o zaman da öğrenemezmişim doktorum söylemişti 🤦🏻♀️
Gnscgla guzelbebegimmmmm evet vişne suyu çikolata ye diyorlar öyle yaparsın kıpır kıpır olur inşallah ☺️
Sinemmmmm58 Gnscgla oyle ama varlar malesef 😏 biride benim esim..ilki kiz oldu buda kiz olursa seni bosarim dedi bende dedim tamam 20. Haftayi bekle erkekse de bosanalim dedm
Gnscgla Sinemmmmm58 off ama ya beni çok üzdün şimdi çok yazık gerçekten üzülme Allah büyük öyle düşünen bir adama ihtiyacında yok bence sıkma canını
Sbldgn Sinemmmmm58 ah canım üzüldüm şuan benimde bi kızım var ve eşim bunuda kız istiyo ben biraz daha erkek mi olsa falan diyorum çünkü çok zor riskli hamileliklerim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize cinsiyet en son mesele
Defne74 Sinemmmmm58 çok üzüldüm canım önemli olan sağlıklı olması böyle dediysede o adama ihtiyyacın yok ki seni adı baba ama benim de bi kızım var ikinci 20 haftalık oldum hala cinsiyet net degil eşim kız diyo bunuda ama önemli olan saglıklı olması der hep
Mom6272 Sinemmmmm58 esine söyle de karnındaki bebeğin cinsiyetini erkekten gelen genler belirliyo cahil adam belki bisey öğrenir senin de canını sıkmaz