1nazlitrn_ Kızlar ben 19+3 oldum çok net olmasa da bazen ufak ufak hareketini görüyorum dışarıdan ne yaparsam daha çok hareket eder🥰😂
AdenEva 1nazlitrn_ bizde ilk 19 da görmüştük 😇 ama eşim konuşunca kıpırdıyorsa bile duruyor yapmıyor bidaha. Müzik açınca da kıpırdamıyor. Ben telefonda falan konuşurken sesime kıpırdıyor genelde, kulaklarını tırmalıyorum heralde çocuğun 😂😂
Canselyaren 1nazlitrn_ 19 haftaliğim bn de 17 den beri hareketlerini hissediom ikinci gebelik ztn dünden önceki günde aşırı hareketliydi maşallah dünde kontrolumuz vardı herşey yolundaydi ztn bugün çit Yok 😏 bı kere bile hareket etmedi sabahtan beri
Serayyurtsever 1nazlitrn_ valla ben müzik açıp karnıma telefonu koyuyodum o zamanlar tepki veriyordu az da olsa ama şimdi 26 haftalığız telefonu yere düşürecek gibi oluyor 😂
Ufuk 20.21 haftalik ken disardan hareketlerini gördüm benim kızım çok hareketli şuan 35+4haftalik halen aynı bazen harek etmediginde tatlı birşey Ler yiyince hareket leniyo
1nazlitrn_ @"AdenArel benim de eşimde aynı tepkiyi veriyor daha çok sırt üstü yatınca görüyorum sessiz ortamda daha hareketli oluyor sanki😌🥰
1nazlitrn_ Canselyaren normal canım o 2,3 gün hissetmediğin de olur korkma ben her gün hissediyorum ama bazen karnımın dışından da görebiliyorum hareketlerini şu an 20+2 oldum yaramaz olucak galiba😂