prensesimveannesi Kızlar ayağımı burktum yolda yürürken çok acıyor üstüne basamıyorum napmam lazım nasıl geçer 😭 hastaneye gitsem film röntgen çekerler hamileyken çekilmez diye biliyorum napacam ben 😭😭
Seymaben prensesimveannesi yinede hastaneye git doktorun elle muayeneylede anlayabilir kırıktan vs falan şüphelenirse röntgene gönderir ondada koruyucu yelek falan vardır
yamacinannesii prensesimveannesi Canım hastaneye gitmelisin gerekli görülürse kurşun geçirmez yelekle çekerler belki elle muayenede anlar ne olduğunu. Ama illa gitmiycem dersen olabildiğince yukarı kaldır ayağını yastık vs koy ancak burkulma varsa ağrısını alır
Syda01 prensesimveannesi geçmiş olsun canım yine de bi gidin doktora insallah incinmistir de alçıya falan gerek kalmaz iyi düşünmeye çalış Rabbim şifa versin insallah
prensesimveannesi Seymaben uff doğuma az kaldı 39 haftaya giricem kırık falansa alçıya alırlar napacam ben ya ağlayacam 😭😭 burkmayla kırılırmı acaba ya
prensesimveannesi yamacinannesii şuan öyle yapıyorum canım inşallah geçer geçmez ise gideceğim doktora
prensesimveannesi Syda01 inşallah ya korkuyorum alçıya alır diye alçıya alırsa doğuma nasıl gidicem 😭
Seymaben prensesimveannesi yumuşak doku zedelenmesidir büyük ihtimal ama sen yinede doktora git ne olur ne olmaz 🌸❤️
edasahbazsahin Geçmiş olsun. Korkma ayrıca alçılık vs gibi bir durum olsa bile arkadaşım 40. Haftada alçıyla doğurmuştu😂 ama umarım ciddi bir şey yoktur 🥰
prensesimveannesi edasahbazsahin ayy vallamı tühh😂😂 korkum o alçıyla doğuracam diye acıyı falan unuttum ona ağlayacam 😂
Mimik Canim hastaneye git, gebeligine gore doktorlar yordam belirlerler zaten… Cok gecmis olsun… insaAllah tedavin cok uzun sürmez😘😘😘