teletabi Zycnasln Talep oluşturursanız randevu açıldığında bildirim geliyor. Bende aynı dertten müzdariptim,talep oluşturunca alması daha kolay oluyor
Hilal-95 Zycnasln aynen bende alamıyorum haftada bir geliceksın dedi doktor mecbur acılden giriş yapıcam artık🤷🏻♀️
Sblatc Zycnasln 2 aydır cildiyeye randevu bulamadım. Bulsakta düzgün ilgilenmiyolar. Her şeye özele gidecek para da yetmez. Devlet hastaneleri iyice saçmaladı bence. Bana mı denk geliyo hep kötü doktorlar anlamıyorum
Annelk_duygusu teletabi nasıl talep oluşturuyoruz e e nabızda mı MHRS mi nasıl yapıyoruz anlatirmisiniz detaylı ben randevu için e nabizdan giriyorum talep diye birsey görmüyorum
Bbtaan Talep oluşturun randevu açıldığında mesaj geliyor tabi yine arada girip bakın bazen mesaj gelmiyor
yildiz_07 Hilal-95 Benim gittiğim hastanede devlet hastanesi ama muayne olduktan sonra 1 hafta sonraya sekreter randevu veriyor arayıp telefonla randevu almama gerek kalmıyor doktorunuza sordunuz mu belki elden veriyordur randevu
teletabi Annelk_duygusu mhrs uygulamasına giriyorsunuz randevu almak istediğiniz hastane,polklinik ve hekim ismi seçiyorsunuz. Eğer randevu yoksa talep oluştur diye yazı geliyor ekrana. Oradan 7/24 yazısını seçip onaylıyorsunuz talebiniz oluşturuluyor🙏🏻
Hilal-95 yildiz_07 acilden geleblırsın dedi ama bılmıyorum gittiğim zaman sorarım tabi bakım belkı vardır öle bsy