Uzun bir hikaye ile geldim kızlar okumak istemeyen olabilir şimdiden haberi olsun. ☺️
Pazartesi 11 de doktorum yatış verdi. 1 e doğru da fitil yerleştirildi. Ebe bana önce rahim ağzını olgunlaştıracak bu fitil sonra da ben açılman 4 cm geçince suni sancı vericem dedi. Akşam 5de adet sancısı gibi hafif hafif etki etmeye başladı fitil. Saatler geçtikçe sancım arttı akşam 8 de 1 santim, 12 de 1 buçuk, 2 de 2 buçuk oldu açılmalar ama ben şiddetli baskı hissediyordum. 2 dk bir sancı geliyordu. Ebe bana bunun doğum sancısı olmadığını, bunun açılma için ağrı olduğunu söyleyince dhaa suni sancı almadan ağrılar böyleyse suni sancı ne illettir diye gece boyu ağladım. Sabah 7 buçukta açılmam 5 cm oldu. Doktorum kontrol yaptıktan 2 dk sonra suyum geldi zaten. Su gelince ağrılar iyice arttı tuvalete gitmek istedikçe izin vermediler baya bir. Ama ne ayağa kalabiliyordum ne yürüyebiliyordum bildiğim tek şey şiddeti gittikçe arttı. Devlet hastanesi olduğundan ne telefon aldılar içeriye ne annemi ve eşimi. Sabah çok sancılanınca ebe bana kıyamadı eşimi içeri aldı. 2 saate yakın yanımda kaldı duş aldırdı yürüdük sancııda elimi tuttu. O arada 10 15 dakikada bir sancım birer santim arttı hep. Daha suni takalı 10 dk olmuştu doğumum gerçekleşti zaten etkisi bile olmadı. En son 10 olduğunda doktor saçlarına dokunuyorum dedi. Eşime çıkmasını söyledim. Çıktıktan sonra bana ıkınma hissi gelince ıkın dediler. 10 dakika içinde kızım çıktı. Ama teyzeleri solunum sıkıntısından şuan küvezde. Lütfen bana ve kızıma dua edin sağ salim gelsin yanıma. Bir kez öpebildim hemen götürdüler 🥵