Zehrayt Arkadaşlar merhaba; Doğum sonrası 8 haftalık izinden sonra heyet raporu alıp daha sonra ücretsiz izne ayrılan var mı? Ücretsiz izinden önce heyet raporu alınabilir mi kaç güne kadar alınır? Bu sırayı izleyip daha sonra yıllık izne ayrılabilir miyim?
Syhnsrmn Zehrayt yılda 6 kere heyet raporu ve 40 gün olacak şekilde tek tek rapor alabilirsin canım ücretsiz izinde 6 ay alınıyor bende doğum iznindeyim ağustosun sonunda bitiyor heyet raporu alcam ücretsiz izinden önce ve sonra alabilirsin heyet raporunu
rileyss ben de ücretli doğum izninden sonra birikmiş yıllık izinlerimi sonra da ücretsiz kullanmayı düşünüyorum, burada bekleyeyim :)
Zehrayt Syhnsrmn ücretsiz izin öncesi heyet raporu kullandığında bu süre ücretsiz izin hakkından yani 6 Aydan düşüyor gibi şeyler okudum. Heyet raporunu ücretsiz izinden sonra alırsan da peşine yolluk izin bağlayamıyorsun demişler. Doğru mu bunlar hakkında bilginiz var mı?
Syhnsrmn Meli doğum yaptığın hastahane yardımcı olur büyük ihtimalle onun dışında belli bir ücret karşılığında tıp merkezleri kadın doğum bölümleriyle görüşebilirsiniz
Syhnsrmn Zehrayt benim bildiğim ücretsiz izin 6 ay heyet raporu 6 ay ücretsiz izin ayrı birşey ondan düşülemez yani saydığımızın hepsi devletin bize verdiği ayrı haklar yıllık izin o yıl içerisindeyse kullanılabilir eğer bir sonra ki seneye gecilmisse yenilenir yine kullanılır heyeti ve ücretsiz izini istediğiniz zaman alabilirsiniz
Cansu34 Selam, internetten hesaplandığımızda tahmini Doğum tarihini veriyor ya. Doktor da aynısının çıktısını aldı. Şimdiden o tarihimi baz alacaklar ? Yani ben o tarihten önce takriben 2 ay önce mi Doğum öncesi izne çıkabilicem?