Bfduam Belguzar123 hamileysen bu kadar erken belirtiler mucizesi di mi? Bakalım ne olacak heyecanla bekliyoruz.
Duyguates Belguzar123 şimdi anladım.. 5 gün çok erken muhtemelen beta erken gebelik testinin algılayacağı kadar yükselmiş yumurtlama dan sonra (çok hassas oldukları için strese bağlı bile beta yükselince testler algılıyor) ama dilerim hamilesindir sağlıkla bebeğini alırsın kucağına sonucu yazarsan sevinirim🌸
Seryy Bfduam yumurtlama zamanlarında ilişki yaşadık gün aşırı. İlişkiden 10 15 gün sonra test yaptım.
Seryy Belguzar123 normal testle benim negatif çıktı erken olanlar daha hassas onunla aldım pozitif sonucu
Belguzar123 Seryy allah razi olsun sizden su an bana cok umut oldunuz ama ben cesaretimi toparlayamiyorum kan vermek icin sonuc negatif olursa yikilicam yine doktor radovum var 2 hafta sonra dedim onu bekleyeyim hem belki ultrasonda gozukur diye
Seryy Belguzar123 anormal olan Bi durum yok. Erken test olduğu için bu kadar net gösteriyor adetten önce öğrenmek için bu test zaten, erken öğrenmek için. neden normal olmasın ki
Seryy Belguzar123 ya sonuç pozitif herşey ortada gidip kan verin neyi bekliyorsunuz bide imkansız diyenler olmuş şaka mııı.. Adetim 1 hafta falan varken gittim ultrasonda kese göründü direk
Belguzar123 Seryy birde 5 tane test yaptim ikisi ortada ikisinde hic yoktu bir tanede hafiif vardi onlarda erken testi ama hic biri bunun gibi garanti vermiyo yani bu testin uzerinde 6 gun oncesinde bile sonuc verdi yaziyor öbürleri sadece erken test yaziyordu
Minicikkiz Bfduam Canım Mart 19.20.21 yumurtam çatladı. Mart sonu adetime 7 gün kala hamile olduğum çıktı.
Minicikkiz Bfduam evet çok şükür. 1 ay kaldı doğuma. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Tüm annelik isteyen herkese. Benim daha önce kayıplarım var. O yüzden her gün korkuyla yaşadım. Allah’ım herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻☺️