Kbraevaa Merhaba arkadaşlar aynı durumu yaşayan var mı herhangi bi tehlikesi var mıdır. Açlık kan şekeri 85 60 dakika sonra 224 120 dakika sonra 171 Çıktı doktor 200 üzerini dahiliye ye yönlendiriyoruz dedi başına gelen var mıdır ?
Kmlltfy50 Kbraevaa gebelik sekeriniz var bayagi yuksek cikmis dahiliyeye gidin ordan sizi dietisyene yonlendirirler birde seker olcum cihazi verirler onunlada bir haftalik yada 10 gunluk olcum isterler nasil yapcaginizi anlatirlar size dietle kontrol altina alinir endise etmeyin yada insulin baslanir bendede var 2 aydir diet uyguluyorum gecmis olsun
rgk Kbraevaa Geçmiş olsun, şekeriniz yüksek. sıkı bir diyet sizi bekliyor. yine de geçiyor zaman 8 haft olcak ben diyet yapalı
Nurayyy23 Kmlltfy50 bisey sorucam açlık şekeri normal degerde cikarsa yinede o şekerli seyi icirip tokluk sekerine bakiyolarlarmi
Kmlltfy50 Nurayyy23 ewet muhakkak yaptirinda baktirinda gebelikte seker cikmasi cok onemli onlemi al8nmassa kotu sonuclar olabiliyor
Gizemin-minnakI @“Nurayyy23” evet . Daha bütün yaptırdım . Açlığın sonucuna bakmıyorlar . Kan alıyolar . Sonra şekerli gazozu içirip 1 saat sonra tekrar kan alıp onu tokluk sayıyolar