nevarneyokk Kumsallina95 Olmaz olur mu tüm duyguları birlikte yaşıyorum .. Mutluluk, endişe, özlem , korku hepsi var 😂
Kumsallina95 nevarneyokk bende ayni sekildeyim ya herşeyi ikinci kez baştan yaşıyorum değişik geliyor heralde 7 sene ara olunca unutuklarim tazeleniyor 😊🤰🏻
Kumsallina95 Doga-Deniz ben heyecan yaptım şimdi sizin yerinize sizin heyecanı düşünemiyorum ilk gebelik mi sizin ? 🙏😊🤰🏻
Doga-Deniz Kumsallina95 Evet ilk çocuk😊 Bende heyecan yapmam diyordum ama öyle olmuyormuş maalesef:)) gün ve saat saymaya başladım😂
Kumsallina95 Doga-Deniz ben doğumdan birgün önce uyuyamamistim kalbim çıkacaktı sanki ya çok değişik duygulardi 🤰🏻😊🙏 aman siz uyuyun keşke uyusaymisim 😄
Doga-Deniz Kumsallina95 :))))) herkes böyle dediğine göre bir bildikleri vardır:) uykusuz geceler geliyorrr😂
Kumsallina95 2107 bende gribim çok kötüyüm ama mecbur gidiyorum ya bol sıvı alıyorum bol bolda mandalin portakal vs yiyorum ağır geçiyor çocuk için merak ediyorum yarın bakalım kızım nasılmış 🙏 umarım sizde tez zamanda iyilesirsiniz çok geçmiş olsun bol bol su ve mandalin portakal vs yiyin 🙏
Kumsallina95 prensesimveannesi Saglikla gelsin minik hadi bakalım iyi haberlerle gelin kendinizi kasmayın rahat geçecektir 🙏😊
AdenEva Kumsallina95 bizim de yarın doktor kontrolümüz ve detaylı ultrasonumuz var 21+4 üz inşallah sağlıklı haberlerini alırız yüzünü görmeyi çok istiyorum 🙏🏻
Kumsallina95 AdenEva inşallah bakalım yarın heyecan büyük detaylı ultrason inşallah sağlıklı haberler alırız hepimiz 🙏😊
Leylaakcay @Kumsallina95 inşallah canım ayy çok Heyacanlıyım çok korkuyorum, çok değişik duygular içerisindeyim birisi bişey, dese ağlıcam o derece duygusallığım tuttu Rabbim sağ salim, evlatlarımıza, kavuştursun 🙏❤️