Susambebis Kızlar nasıl bir çözüm buldunuz ya çıldırmak üzereyim yaklaşık 1aydır baş ağrısı çekiyorum 2kez serum almak zorunda kaldım parol içmemek için direniyordum bugün dayanamadım içtim . Önerilerinize açığım ☹️
zynpada Susambebis canım aynısı bende de oldu 6 hafta kadar devam etti, doktorum günde 4 taneye kadar parol içebilirsin dedi. Ben parol içip yanına bir fincan türk kahvesi içiyordum yarım saate geçiyordu. Şimdi hala arada baş ağrım oluyor ama artık parol içmeden sade kahve ile atlatıyorum
idilmemi Susambebis merhabalar 🌸 benim gebeliğim bitmek üzere ancak aizin bulunduğunuz haftalarda ben de çok ciddi baş ağrıları çektim ve tek çare akupunktur oldu. 12 seans aldım toplam. Epey iyi durumdayım. Kesinlikle ağrı ataklarım gelmedi ve çok dinç hissediyorum kendimi. Belki size de şifa olur niyetiyle yazıp deneyimimi paylaşmak istedim. Tez zamanda çabucak geçsin bitsin inşallah.
Sineemiis Susambebis insanın psikolojisi bozuluyor gebelik baslangicinda çok şiddetliydi benimde sonra kurtaj oldum gerçi ama bu 1 aydır benim de çok sık agriyor kafam samit gibi oluyor sanki sallaniyo bazen gözlerim bile garip oluyo 🥺 parol limonlu Türk kahvesi migren tası falan idare ediyorum çoğu zaman Allah şifamızı versin tez zamanda 🌸
Susambebis zynpada kahvede yaptım canım ama 18.haftaya girmeme rağmen midem kahveyi kabul etmiyor tiksindi içemiyorum içiyotum geri istifra ediyorum , doktor kontrolüme kadar dayanıcam olmadı dediğin gibi bana fa başlatsın ,sen kaç haftalık hamilesin
zynpada Susambebis ben şu an 25 inci haftadayım ama ağrılarım 15-16 gibi başladı 6 hafta kadar sürdü ne yazık ki :(