Senaaksac Kızlar merhaba 5+5 haftalık hamileyim 1 haftadır bulantı kusma halsizlik vs. Herşey geçti sizde de böyle oldu mu endişelenmelimiyim yoksa normal mi🌸🌸
deletedmom27371 Senaaksac 11 haftalık hamileyim bulantılarım hala devam ediyor maalesef 🤦🏼♀️ heleki sabahları
Deryaiso Senaaksac arada bir gider gelir o belirtiler korkma 1 gün iyi olurdun 4 gün kötü 1 hafta bir şey kalmaz 1 ay kök söktürür
Beyzanrr Senaaksac normal canım endişelenmene gerek yok ama tedavisine bak zayıflarsan sıkıntı olur Allah korusun sen en iyisi hap kullan
Yummyyummy Herkesin vücudu farklı tepki veriyor. Benim 7. Haftamda başladı şuan 11+4 hala devam ediyor😩 Hiç bulantı yaşamayan ya da gebeliğin sonuna kadar bulantısı devam edenler var.Ama bulantınız yoksa bu büyük bir nimet emin olun🙂
_101422_ Bende 7 haftalik hamileyim bulantilarim 5. Haftada basladi bir kac gündür iyice artti malaesef 😔
Dmllale 11+3 sabah bulantısı devam ediyor dün bulantım olmadı geçiyor zannettim bu sabah 2 katı bulantı oldu 😂😂
Beyzanrr Kızlar hepinize hap öneririm bende 5 haftalıkken başladı 1 hafta boyunca Bişey yiyemedim sürekli istifra vardı hap kullanınca iyi oldum şimdi 10+3 haftalık hamileyim bulantı 3. Aya kadar normalmiş şimdi azaldı çok şükür