Ardeninannesiiii Selam kızlar aceba hangi haftadan itibaren nstye kesinlikle girdiriliyor ve muayene ücreti dışında başka bi ücret ödüyormuyuz
mcansu Ardeninannesiiii biz nts için ayrı ödeme yapmadık. İlk 28de girdim sancım olduğundan dolayı. 35. haftadayız şimdi. Hatta geçtiğimiz on gündür ⅘ kez nts girdim sancıda sebep. Hiçbirinde ekstra ücret alınmadı.
0322sukran Ardeninannesiiii devlette ücretsiz özel de kontrol oluyorsaniz sancinz olursa acilden giriş yapıp nst ye bağlanabilirsiniz
Havvamu Ozelde muayeneye gittigimizde almiyorlar sonra 10gun icinde tekrar kontrole gidince 20tl aldilar onceden almiyorlarmia bu sene almaya baslamis benim gittigim hastane
Esmakorkmaz Ardeninannesiiii Nst kişinin durumuna bağlı olarak bakılıyor ama 36 ve sonrası her hafta bakılıyor diye biliyorum. Ben girdiğimde ekstra sadece 20₺ ödedim muayene ücretim dışında nst için 20₺ aldılar.
polyanne Ardeninannesiiii devlette alınmıyor ücret ben önümüzdeki hafta gideceğim kontrole 32 haftalık olucam Dr nstye de gir önce diye söylemişti geçen ay
Kumru_ Ardeninannesiiii Aleykümselam canım. Ben sancilandigim için 28de başladık. Fakat normalde 36da başlanıyor. Ben gittiğim hastanede 30tl ödedim Nstye