Mervebaser94 Kizlar 7 haftalik hamileyim kanamam oldu progestan igne ve hapini verdi doktor . İğne yerlerim cok agriyo cok sert oldu basina gelen varmi nasil geçer
Abcd05__ Mervebaser94 merhaba ben de kullandım 3 ay boyunca ilk zamanlar da evet çok agri oluyor igne yapılan yere buz kompleksi yap demişti sağlık ocağındaki hemşire bi sorun isterseniz bende işe yaramisti
Deletedmom_33 Mervebaser94 Kolonya ile bölgeyi ovalayın. Eşofman üzerinden de uzandiginiz yerde ovalayabilirsiniz iğne çok yağlı olduğu için kolay dagilmiyor yoksa taş gibi olup kalıyor bazen 3-4 gün
Nurrr- Mervebaser94 bende aynı iğneyi vuruldum vuran hemşire şişlik ödem olabilir iğne çok yağlı dedi çok şükür bişey olmadı ama olursa kolonyalı pamukla ovalayın dediler
Mervebaser94 Abcd05__ bende sordum hemsire kolonyayla ov dedi yaptim ama hafiflemedi bile birde bunu denicem cok teşekkür ederim
merakliblog Valla transferden bu yana kullanıyorum dile kolay 27 hafta😭 benim göt artık beton, iğne yaptığım gün ali rıza bey gibiyim 😂 iğne sonrası bolca yürüyorum o bana iyi geliyor ama gece o tarafa yatamıyorum yine. Son 3 hafta inşallah
Mervebaser94 Zenkarnec hemsirede yavas vuruyor ama sonrası fena agriyo yagli bi igne oldugu icin malesef böyle agri yapıyomuş 😔
Zenkarnec Mervebaser94 evet hangi hemşireye söylesem yağlı bi ipne zaten yakar falan diyolar ama aslında vurulurken agrımıyor vurulduktan sonra agrı başlıyor
merakliblog umudumvar2 denemedim doktor bunu önerdi çünkü, göbekten yapan birileri vardı onlar da maddiyattan yakınıyordu sanırım devlet ödemiyor ya da ödemesi çok çıkıyor öyle bişey
oztrk14 Şuan bende kullanıyorum hem iğnesini hem hapını iğne vurulduğum gün ağrıyor sanırım alıştım artık allah yardımcımız olsun
minikane21 Mervebaser94 yaklasik 4 aydir 3 gybde 1 vurduykrum ben cozumu igme vurulduktan sonra pamugu kiyuyo ’ya hemen o anda bastirirken elimle ovuyorum yayılsın diye şükür ağrı morluk şişlik olmuyor artık tabi bünyede alıştı 4 aydır iğneye