Dilaneliz Kızlar kızım 2 yaşında ve ben dün hamile olduğumu öğrendim beklemiyorduk açıkçası doğal yollarla korunuyorduk çok değişik duygular içerisindeyim varmı benim gibi olanlar?
Nurr122 Dilaneliz ben canım kızım 22 aylık ve ben 19haftalik hamileyim hala alisabilmis değilim bu duruma sanki kızıma haksızlık etmişim gibi
Sld-kocbay Dilaneliz bende oyle oldum 😍 7 haftalık hamileyim benimde bir kıZım var dokotr kese gördüm diyince masadan kalkıp aglıyarak eve geldim sok oldum 😂😂
H_myra1 Dilaneliz 2.degil ama 3.gebeligim süpriz oglum 19 aylıkken ögrendim şimdi bebek dogunca oglum 2 yaş 4 ay olmuş olacak 2 bucuk bile degil😔 ve çok aşırı hareketli 33+1 haftalık oldum bile ilk ögrendimde çok agladım 2 3 ayda ancak kabullendim
Dilany35 Dilaneliz benim de bebeğim daha 7 Aylık geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hemde 2,5 Aylık hamileymişim ilk öğrendiğimde karmakarışık duygular yaşamıştım ama şimdi iyiki olmuş diyorum Allah tan gelen 🙏🏻❤️
Dilaneliz Nurr122 bende aynı canım ilk duyduğumda ağladım hatta rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Rbs5716 Nurr122 sanki beni tarif etmişssin kızım 18 aylık bende 8 haftalık hamileyim korunurken oldu nasip dedim ama hiç bisey hissetmiyorum hazır değilim
fatma1941 İlk kızım 13 aylıkken öğrendik hamile olduğumu bizde çok şaşırdık ve hazır olmadığımızı hissediyorduk eşimle ama sonradan düşünunce çok sevindik kızımızin bir kardeşi olacak evet ilk baata zor olacak ama sonradan çok güzel olacağına inanıyorum
gamzosgamzos Dilaneliz kızım 22 aylık 14+6 haftalık hamileyim planlı bir gebelik oldu. çok şükür icimde korku yetememizlik hissi hiç yok 😊 kızıma hamileykenki gibi heyecanlıyım 😍 inşaAllah 2.bebislerimizlede sağlıkla kavusuruz 🙏
Cemileorhan41 Ben üçüncü ye hamileyim ikisinede bakarken üzülüyorum haksızlık olacak diye😔 ama rabbim verdiyse bir bildiği vardır. ☺