denizin_annesii Kizlar 4kasimda randevu aldım hastane için gidicem ve şeker yükleme testi de yaptırmak istiyorum ilk gebeliğim oldu için sizden de yardım istiyorum şeker yükleme testi için acmi tokmu gitiniz ne yapmalıyız nasıl yapılıyor biraz detay verirmisiniz
Ardeninannesiiii denizin_annesii aç gidiliyor canım benim 3 defa kanımı aldılar kan almadan önce bişey içirdiler o kadar çok basit. Sadece sabahtan 11buçuğa kadar felan aç kaldım o kadar.
denizin_annesii Ardeninannesiiii randevum saat 13.00 da o zamana kadar hicbiresey yememeliyim dimi yani kahvaltı filan yapmasam daha mı iyi
gamzecapanoglu Aç karina gitmen gerekiyor. İlk kan alıyorlar sonra 5 dakika için de bir glukoz içiyorsun o bitince 1. Saat ve 2 . Saat kanı aldılar benden. İşlem sırasında öncesinde ve işlem bitene kadar hiç birşey yeyip içmiyorsun
denizin_annesii Elenim teşekkürler akşam yemeğinden sonra hicbiresey yemeden gidicem o zmn ama saat 13.00da randevum o zamana kadar aç olmam testi yanlış etkilemez mi acaba siz kaçıncı haftada yaptırdınız saat kaçta gitiniz
Ardeninannesiiii denizin_annesii bana doktorum sabahtan gel demişti o kadar saat aç beklemeyin bence sbaahtan gidin iki canlısınız o saate bayılırsınız felan Allah korusun
Elenim denizin_annesii bnde 11 den sonra yemeyı kestım sabah 8 bucukta alındı açlık 3 tüp sonra idrar tabıkı şekerim çıktı suyum da fazla diyet verildi bana
denizin_annesii Ardeninannesiiii randevum var o saate o yüzden öncesinden gidemem zaten randevusuz alıyorlar yoksa erkenden giderdim