Yama Merhaba kızlar bugün 25+6 oldum sabah seker yuklemesi yapıldı simdi aile hekimliğinden arandım idrarda şeker olduğunu ve tokluk kan şekerininse birazcik yüksek oldgunu soledi daha henüz doktoruma gitmedim yarn gidecem aranızda böle olan var mi neler yaptınız?Sanirim diyete başlıycam ve kan şekeri iğnesi kullanılacak sizde başınıza geldi mi yardimci olurmsnz?
inva Yama şeker yüklemeyi sağlık ocağındamı yaptırdınız? Ben hastanede kontrol doktoruma yaptırdım normal çıktı
Sogancik Yama İdrarda keton yüksek çıktı galiba canım. Yani öyle biliyorum. Benim yüklemede 1. Saat tokluk 161 çıktı. 12 haftadır diyetteyim. İnşallah değerin fazla çıkmaz insuline gerek kalmadan diyetle halledersin🌸
rgk Yama ben de yaklaşık 8 haftadır filan diyetteyim çok çok zor diyet yapmak inşallah diyetle kontrol altına alınır ama. güzel tarafı kilo almayacaksınız😂
MelH Yama cnm bnmde şekerim var ama idrarda glikoz çıkmadı belki başka bir anlamı daha vardır sen doktorunla bir gorus
Yama Sogancik neler yapiyosunuz diyette paylaşma şansınız varmi bnde yarn bi doktorumla goruscem sonra diyetisyen e gidcem
Sogancik Yama https://resimyukle.io/g/aq7ltzOfYa 4 liste paylaştım ama hepsi çok benziyor canım. çok az fark var.
Yama rgk zaten cok zayıf gebeydim 43 ile gebe kaldim suan 54 oldum hala bulantim var yemekte yiyemiyorum öle dediğiniz gibi en azindan sağlıklı beslenmek
rgk Yama aynen ben de şu an 55 im, diyetisyenim maksimum 56 ile doğum olcak dedi, 32 haftalık şimdi, bakacağız göreceğiz artık😂
Yama Sogancik ya bisy danışmak dün akşam bn saat 8 9 gibi eşim kestane almıştı ondan yedim ama çok yemedim ondan da olmuş olabilr mi zaten zayıf gebeydim 43 ile gebe kaldim suan 54 kiloyum bebegimde 834 gr henüz boyu 34 cm
Sogancik Yama Yok canım sanmam etkilesin şekeri çünkü erken yemissin. Bebeğin kilosu önde mi doktor bir şey dedi mi. Ben o haftalardaki kiloları hatırlamıyorum. Şeker fazlası bebekte kilo yapar. Ben yüklemeden önceki ay 5 kilo almıştım. Hızlı kilo alımı da şeker belirtisi oluyor.
Yama Sogancik haftasına gore uyumlu dedi doktor zayıf oldugum icin ne bulursan ye diyodu 😁ve riksli gebeyim ya birazcik korkum ondan