Mehmetagah Arkadaşlar plasentası aşağıda olan varmı ? Şuan 13 haftalık hamileyim. Doktor yükselebilir dedi bekliyoruz simdi !
gldn065807 Mehmetagah 18 haftamdayim hala biraz aşağıda dedi onun için ara kanamalarım oluyo maleswf 20 den sonra yukarı çıkar dedi umarım çıkar
gurbetcikizii Mehmetagah banada 23. haftanda aşağıda olduğunu söyledi yatıp dinlenmem gerekiyor aynı zamanda kireçlenmede var dikkat edelim hepimiz 😕
Nazlimsu Mehmetagah 13 haftada benimde aşağıda dediler 20. Haftada çıkar yukarıya dediler kanama olabilir o sırada dediler ama çok şükür bisi olmadı 20 haftada detayliya girdik yukarıya çıkmamış 24 dr yine çıkmamış dedi ilişki yasak ağır kaldırmak yasak dedi eğer kanaman olursa yatırırız dedi 27 haftaya geldim sadece aşağıya biraz baskı hissediyorum o kadar sende takılma o kadar çok şükür bir şey olmuyor
Mehmetagah gldn065807 inşallah hayırlısıyla çıksın hem bebeginiz hem de sizin için haber bekliyor olacagım 🌿💎
Elifinannesii_ Şuan 13. hafta çok erken … Bana 18. haftamda Plesenta rahim ağzını tamamen kapatıyor denmişti. Sürekli yattım ağır kaldırmadım şükür düzeldi. Plesenta şuan olması gerektiğinin en üst seviyesinde yukarıdaymış. 20. Haftamda düzelmişti.
Papatya-Kokusu Elifinannesii_ ay ne güzel darısı başıma benimde en son gittiğimde tamamen kapatıyordu 15. Haftada öğrendim 18 olucak haftaya kontrole giderken inşaAllah cıkmıstır
Gamzedrsun Elifinannesii_ merhaba aşağıda olmasından dolayı ağrılarınız oluyormuydu dün bende kontrole gittim 18+2 günlüğüm doktorum bu gibi bişeyden bahsetti anlayamadım Rahime baskı yapıyor dedi ağrı ve sancı olur dedi
Mehmetagah Elifinannesii_ ağır kaldırmıyorum fakat işimden dolayı sürekli oturmak zorundayım insallah ilerleyen haftalarda düzelir diye umut ediyorum 🙏🏽🌿
Elifinannesii_ Bana doktorum biz doktorlar olarak anneyi tedirgin etmemek için yeri geliyor erken haftalarda bu durumu anneye demiyoruz takibini yapıyoruz ama demişti. Erken haftalarda aşağıda olurmuş zamanla yukarı çıkarmış merak etmeyin siz yinede dikkat edin
Elifinannesii_ Papatya-Kokusu Ben hiç iş yapmıyordum bide benim ekstra rahim ağzı uzunluğum kısalmıştı. Ağır kaldırmadım , ilişki yasak , hem istirahat ettim şükür geçti Sizinde öyle olur inşallah 🌸
Papatya-Kokusu Elifinannesii_ Bende mümkün olduğunca uzanıyorum ev işlerinide eşimle hallediyoruz bir çocuğum daha var arada onu kucağıma alıyorum bakalım inşaAllah bu gece rüyamda yukarı cıkmıs diyordu doktor inşaAllah gerçektede o haberi alırız ❤️😊
Elifinannesii_ Gamzedrsun maalesef sancılarım oluyordu. Hemde baya oluyordu. Yatakta sağa sola bile dönmekten işkenceye dönmüştü benim ekstra rahim ağzı uzunluğum da 26 olmustu ikisinin ağrısı mı bilmiyorum ama ağrılar bıktırmıştı