Kumru_ Damlakrdg Başlığa çok güldüm 😂sadece yiyecek içerir yaz bence😄Ayrıca sorun olmaz çünkü etsiz yapılıyor. Ben de dün gece görür görmez yedim🤗
Zuhalbrl Tadımlık olmak şartıyla etsiz yiyebilirsin . İlk hamileligimde kokoreç çok canım istemişti azıcık yemiştim
Kumru_ Zuhalbrl Niye tadımlık olsun canım. Etsiz zaten bulgur ve baharatdan yapılıyor. Yesin doya doya 🙈😁
-Arya- Damlakrdg 5.ayıma kadar sadece çiğköfte canım istedi ve haftada 2 kere yedim. Etsiz olmak şartıyla 😊
Merve_0109 Damlakrdg Dun bende onu yaşadım eşime getirttim etsiz ama gece hepsini geri çıkardım boğazımı ve midemi çok kötü yaktı yemem artık 33 haftalığız
bebekgeliyoo Benim doktorum gebelik zehirlenmesi olmaması açısından etsiz de olsa çiğköfte yememi yasakladı, sizde doktorunuza danışabilirsiniz en sağlıklı yanıtı o verecektir
Elifinannesii_ Ben haftada 1-2 kere yiyorum. Bulantılarımın yoğun olduğu dönemde doktoruma sormuştum eğer baharatı mideni rahatsız etmiyorsa istediğin kadar ye demişti. Bir tek onu aşerince hep yiyorum 👌
1oguzannesi Damlakrdg kızlar et yemeyin diyolar ama ben çok yedim çok şükür bişey olmadı toksaplazma açısından yani her çiğ etten olmuyo ki zaten