Cyda-123 Merhabalar. Detaylı ultrason için uygun fiyatlı memnun kaldığınız hastane var mı ? Pendik tuzla Kartal vs olabilir.
Mom6162 Cyda-123 bağdat caddesinde zeki bey var perinatolog iyi bir doktor 600tl ben tuzladan oraya gitmiştim
Mommy90 Okan hastanesi Eray bey 600 tl, Medicalpark Cihan bey 750 tl. Her ikisi de perinatalog. Kesinlikle perinatalog yapsın derim. Ben Cihan beye yaptırdım.
Cyda-123 Mommy90 bende öyle istiyorum uygun bir yer arayışındayım. Fiyat aralığı hep aynı sanırmm teşekkür ederim
Mucizemannesi21 Pendik egitim arastirmada yaptirdim perinatolog koray bey her detayına eksiksiz bakti cok memnun kaldim
Mucizemannesi21 Cyda-123 önce gebe poliklinigine randevu aldim onlar yonlendirdi elden randevu verdiler
TueAltunta Avciii peki süre olarak ne kadar sürdü uzun mu bakıyor. Bir de hangi doktor acaba perinatolog mu. Kusura bakmayın çok sordum da benimde yaptırmam lazım araştırıyorum o yüzdwn 😌
Avciii TueAltunta yok estağfurullah tabi ki sora sora herşey öğreniyoruz 🙏☺️ 25 dk flan sürdü ya doktorun adını hatırlamıyorum ama çok iyiydi video fln fotoğraf çekmemize izin verdi yanına birini de alıyor