evlatkokusu0806 Ayyy ne kullanmam lazım lekeler asla çıkmıyor alo matik döküyorum sadece bide yumuşatıcı lekeler kalıyor öyle siz ne kullanıyorsunuz
erdem_agah evlatkokusu0806 cok sey denedim ama tek çözüm yikamadan once lekeleri beyaz sabun ile ovmak 😁 kosla oxi den daha etkili 😂😂
Sinemmmmm58 evlatkokusu0806 kizimin beyazlarini beyaz sabun rendeleyip kaynatiyorum hafif ilidiginda citiliyorum kaynadiktan sonra suyunu suzup makineye atiyorum on yikamaliya bide deterjan arti camasir suyu koyuyorum bembeyaz oluyo beyazlarinda leeke kalmiyo ama renklilere bende cozum bulamadim 🤦♀️
Gnysrp evlatkokusu0806 domestos tüm çamaşırla için leke çıkarıcı var ama tüm çamaşırlar olmasına dikkat edin her yıkamada bi kapak döküyorum üstüne tanımam. Bebek kıyafetleri için aldığım Baby me nin çamaşır suyu tozu var tüm kıyafetlerde kullanıyorum hangisi elime denk gelse döküyorum ikisindende çok memnunum
Seyda5454 Yağlı şeylerin lekeleriyse yıkamadan önce yağ çözücü pril diğer lekelere kosla gibi deterjanlarla ovduktan sonra atabilirsiniz makineye. Tabi uzun süre kaldıysa leke çıkmama oranı yüksek