ozgemamy batil inancimiz olan hamileligimin ilk haftalari sac kestrmek istyorum ama bildiginiz uzere omru kisaltir gbi sacmalaik seyler duyuyorum kizlar sizlerde kestirme yada boyama islemi yaptirdinizmi icimi rahatlatin lutfen 😂
AdenEva ozgemamy tabi ki batıl inanç bebeğin sağlığıyla nasıl bir alakası olabilir mantıken düşünün 😂 aaa annem saçını kestirdi aman allahım mı diyecek. Bende kestiricem en kısa zamanda
anne_2 ozgemamy ay hiç deme 🤦🏽♀️ ne zaman kuaföre gidicem desem k.validem oynamalara düşüyor ne için gideceksin ne yaptıracaksın lazer için mi gideceksin 🤦🏽♀️ yani hamileyken lazere bile razı ama saç kestirmemem için neredeyse kapıyı kilitleyip beni göndermeyevek
Deletedmom_33 ozgemamy 12 haftalıkken kestirdim ben. Bana da kestirme bebeğin ömrü kısalır vs diyen oldu yok uğursuz olurmuş vs vs
ozgemamy AdenEva ben bekarkende sacma buluyordum zaten mantiken dedigin gbi dusuncesi komik geliyodu yinede bi ic rahatlatma olsn diye seyaptim 😙😂
Ocak2022 Tabiki kestirdim 9 ayda nolur o saçlar, Allah’ın izniyle hiçte inanmıyorum o tip şeylere :) Kuran’da yazmıyor sonuçta.. ama boyatmam o tamamen kimyasal ve derine işliyor sağlık meselesi batıl değil
ozgemamy anne_2 aynen benm kvalidemde kestirme diyor 😅 kestirecem ama lazerle ilgili bi siknti olur mu acaba onun icinde rotuslarim vardi genitalde
Selenimo ozgemamy Normalde böyle şeylere takılmam ama hamilelikte hassas olduğumuz için kulak ardı edemedim herkes yok damağı kesik olur yok dudağı yarık olur yok ömrü kısa olur o kadar cahilce düşünceler var ki. sormamışım hoca da kalmadı 1 tane hoca da kestiremezsin demedi. Böyle saçma sapan şeylerle hamileleri lütfen etkilemeyin zaten etkilenmeye çok müsaitiz. O yüzden rahatça kestirebilirsiniz hiç bir sorun yok. Bunlar boş hurafe