minimalannee Mercanmasal babamlar bebek arabamı e bebekten aldılar kasım ayında tanımlanacakmış kupon canım
Mercanmasal gulsen_ozer1 31 ekim e kadar geçerli mesela bebek arabası alıyorsun fiyatı 1500 lira ya sana 300 yada 400 lira cek veriyor kasım ayı boyunca kullanabiliyorsun onu ☺️
Mercanmasal minimalannee evet bende yarın alıcam 300 yada 400 lira hediye ceki veriyorlarmış kasım ayında kullanabiliyormuşuz bence cok iyi bi kampanya aslında
irem_altun74 Mercanmasal aldığınız her ürüne 300 400 lük mü kupon veriliyor yoksa fiyata göre değişiyor mu 🥰
minimalannee Mercanmasal evet ama ben bütün ihtiyaçlarımı almıştım 800 TL tanımlanmış bize 1-2 yaş kıyafetleri alacağım artık hiç yoktan iyidir 💁🏻♀️
Mercanmasal Zeynepp97 aynen çekilişsiz 250 lıralık alışveriş yaparsan 50 lira daha fazla yaparsan daha fazla cek veriyorlar
Mercanmasal irem_altun74 250 ye 50 veriyorlar eğer 1000 liralık filan yaparsan daha fazla veriyorlar ☺️
Mercanmasal minimalannee ben daha 10 haftalığım o yüzden alabilirim rahatca ihtiyacları sırf kampanyayı kaçırmamk için☺️
minimalannee Mercanmasal kesinlikle faydalan o zaman zaten mecbur alacağın şeyler hep en azından aldıkça kazanırsın ☺️
Gul-pembe Ben 2 gün önce 1250 liraya beşik aldım direk 250 liralık kupon verdiler, bencede bu fırsatı kimse kaçırmasın e bebekten alıncak yüksek fiyatlı birşey varsa 31 ekime kadar almaya çalışsın
Hafizehafdjd Mercanmasal o kuponu nasıl nelerde kullanabiliyorsun kupon kadar eşya mi alabiliyorsunuz acaba
Mercanmasal Hafizehafdjd Hafizehafdjd evet 800 liralık kuponuz var mesela o kadar esya alabiliyorsunuz sadece iade ve değişim yapmıyorlar