Sevimlianne_adayi Ben hala adet olamadım göğüs hassasiyeti başladı ve akıntı oluyor dün test yaptım negatif
Sevgi0147 Sevimlianne_adayi canım istersen biraz daha bekle bir kaç gün sonra tekrar yap eğer regl olmazsan belirtilerin hamilelik belirtisi ama çocuk istediğin için psikolojikmende bunlar olabiliyor inşallah gebesindir
Nnnur123 Sevimlianne_adayi kaç gün gecikti acaba adetiniz. Bende de ilk başlarda meme hassasiyeti ve akıntı vardı
Sevimlianne_adayi Nnnur123 uygulamaya göre 5 gün gecikti ama Benin ilişkim adete 8-9 gün varken oldu 21 ekimde kan negatif idi testler de yaptım negatif hep eşim il dışında olduğu için geldiğinde olmuştu
Nnnur123 Adete 1 hafta kala genelde gebelik ihtimali düşük olabilir. Yumurtlama döneminde olmadığınız için. Ama gidip bi kan verin isterseniz
Sevimlianne_adayi Nnnur123 21 ekimde vermiştim bilmiyorum dedim geç mi yumurtladım 30-32 günde oluyorum normalde
Sineemiis Sevimlianne_adayi ayın 16 sinda yumurtladım bende hemen hemen 32-35 gün arası adet oluyorum bende bekliyorum bakalım 😖
Sineemiis Sevimlianne_adayi insallah canım muhtemelen gec yumurtladın benim adet takvimine hiç uymuyor 🤷♀️ Bence 1 kasıma kadar bekle ☺️ İliski üzerinden 14 gün geçmiş olsun en az
Sevimlianne_adayi Sevgi0147 canım eşim il dışında idi evde yoktu bir ay o yüzden o geldiğinde bebek düşüncesi yoktu çünkü eşim yoktu özlemiştim hiç çocuk mevzusu da geçmemişti adet gelmeyince o piskolojiye girdim
Sevgi0147 Sevimlianne_adayi canım ben kan verdim beta 819 cıktı bebek ve kese görünmedi ama daha hastaneye gitmedim ayın 11 randevum var