Serap_35 Kızlar doktorum bana bu testi söyledi ama orda 2500 TL olduğu için başka hastanede yap dedi bunu duyan yapan var mı İzmir’de oturuyorum Denizli Manisa yapan neresi var bilginiz varsa yazar mısın yakın nerde varsa giderim
Bahar-u Serap_35 doktorum benden de istedi arştırma Hastanesi’ne gidicem bende onun için.özeller çok pahallıymış
Mamatobe Serap_35 Kan pıhtılaşması için yapılan genetik bir test biz özelde yaptırdık 1 ayda çıkmıştı, çoğu üniversite hastanesi ücretsiz yapıyor oralara da sormanızı tavsiye ederim hematoloji veya tıbbı genetik bölümlerinde de yapılıyor bildiğim kadarıyla
marbling10 Serap_35 üniversite hastaneleri yapıyor genelde ücretsiz ama kaybım var demeniz lazım. Eğer kaybınız yoksa araştırmıyorlar beyanınız yeterli. Genetik birimi yapıyor. Direkt oraya da gidebilirsiniz, kadın doğumdan giriş yapıp yönlendirme de talep edebilirsiniz.
Bahar-u Serap_35 iskenderun’da.ama Antakya’da ya da adana yakın diye oralara bakıyorum bende. Özeller pahalı diye duydum
Serap_35 Bahar-u 2500 tl dediler İzmir’de aramadığım hastane kalmadı çoğu ilk defa duyduk diyor sadece bi tane hastane kaldı elimde oda muamma
Yldzsenk Ben tıbbi genetik bölümünde yaptırdım.hemotolojiye de gitseniz tıbbi genetige yönlendiriyor.1,-1,5 ayda sonuçlanıyor.Egitim araştırma Hastanesi’nde ücretsiz yaptırmıştım.
mbt34 Serap_35 bir de tekrarlayan düşüklerden sonra bakılıyor genelde öyle bir durum ya da başka bir sebep yoksa doktorunuzdan kağıt da alabilirsiniz garanti olması açısından. Sadece kan alınıyor ama yine de gerek görmeyenler oluyormuş.