Kahverengi Normal doğumdan yana biriyim ama oğlum inantla dönmüyor 2 hafta içinde dönmezse sezeryan olmak zorundayım.Sezeryan olursam çabuk toparlanmak için tavsiyelerinizi bekliyorum 😑
metehaninannesiii Kahverengi bol yuruyus yapmanızi öneririm biran once ayaga kalmak istiyorsaniz eger yuremeden malesef iyileşemiyor insan
Dila71 Kahverengi bol bol yürüyün ağrılar yürüdükçe hafifleyecek.bugun 6. Günüm her işimi kendim yapıyorum
Sinemmmmm58 Kahverengi bol bol yuruyun kesinlikle korse takin bana taktirmadilar heryerim pisik oldu bol bol sivi tuketin sezeryandan ciktiginizda nescafe icin surekli eve ciktiginizda ise ılık suyla dus alarak goguslrinize masaj yapin bol bol emzirin ❤
belis_4 Kahverengi bol bol yurumek hemen toparliyo. Bennbir hafta hep evde gezindim iş yaptım ufak tefek 1 haftada iyileştim. Korse hemen takilmiyo malesef. Acıyo. Doktorumda 10 gün sonra tak demişti
marbling10 Nesibefirdevs doktorlar korseyi önermiyormuş siz ne için korse önerdiniz çabuk toparlanmak derken iyileşmek anlamında sordu galiba arkadaş Kahverengi
Nesibefirdevs Kahverengi doktorunuza bir sorun hastaneden çıkınca eve gidince tak demişti belki bir iki gün sonra bile takiliyordur
metehaninannesiii Kahverengi eve geldikten 3 gun sonra gecti kayinvalidem ve annem 10 gun durdu sonra gönderdim onları ben baktım oğluma ama sürekli yürüdüm evin icinde hic oturmadum gece bile yurudum
Deletedmom93428 Kahverengi bol bol yürümen lazım doğum yaptığın günün akşamı acısada canın kalk yürü canım
Haticecakirr Kahverengi herkes korse takın yazmış ama dikişleriniz acıyor sıktığı için takmakta çok çok zorlanırsınız siz doktorunuzun tavsiyesine uyun en önemlisi yürüyüş ağrıyor diye yürümeyi bırakmayın yürüdükçe geçecek inşallah kolay atlatırsınız sağlıklı doğumlar dilerim
Sinemmmmm58 Kahverengi anesteziyi atmak icin canim daha cabuk atilip kendine getiriyomus hemsire icmemi soylemisti
Merveonay Kahverengi benim anesteziden başım ağrımıştı doktor onun İçin kahve demişti bana sütsüz şekersiz