citlenbigim2212 AylinKrt ben özel kliniğe gidiyorum doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler arasında bana yakın olan torbalı tinaztepe de doğum yapacağım normal sezeryan fark etmeden gündüz 4000 gece 4500 doğum ücreti
Zuhalbrl AylinKrt Ata saglik hastanesine gidiyorum kemal beye 165 TL muayene doğum da 5200 dediler ama ocakta zam olcakmis
ozgei aysnrsvs bana 3900-4000gibi dediler, zam gelmiş😅 niye sürekli zam geliyor onu da anlamadım, sinir bozucu
Zuhalbrl aysnrsvs ilk doğumumu cinarlida yapmıştım anestezi ebe hemşireler vs çok ilgiliydi ama hastane çok küçük ve eski
Cotanakk Bornova ata sağlık hastanesi 150₺ idi muayene ücreti en son sanırım. Doktorum kendi muayenehanesine geçince ben de artık gitmiyorum oraya ama doğum muhtemelen orada olacak
aysnrsvs ozgei gelinimiz 3 ay önce doğum yaptı 3900 Muş onun üstüne zam geldiyse ben doğum yapıncaya kadar 2 kez zam gelir 😱
ozgei aysnrsvs o kadarını hakettiğini asla düşünmüyorum, hayırlısı🤷🏻♀️ Benim birkaç gün kaldı doğuma, doğum sonrası yazarım tekrar
aysecn-123 Can hastanesinde doğum yapcam ama doktorum özel benim hastane 3.200 falan alcak dediler doktorum 4 bin benim
Gul_35 aysecn-123 30+2 deyim ben de Can hastanesine gittim tüm kontrollerime sanırım orada doğum yapacağım bende , henüz doğum ücret konularını konuşmadık. Sizin doktorunuz kim? Memnun musunuz?
aysnrsvs ozgei hayırlısıyla sağlıkla kucaginiza alın inşallah çınarlı da mi doğum yapicaksiniz?Arkadaşım iki doğumunda, gelinimiz de çok memnun kaldilar
ozgei aysnrsvs amin inşallah 🤲🏻 😍 darısı başınıza 🙏🏻 evet çınarlıda olacak, ilk doğumum ve sezeryan olacak korku heyecan merak birlikte yaşıyorum 🥺
aysnrsvs ozgei korkma sakin çok güzel olucak bebeğini gördüğünü hayal et benim ikinci sezeryan benimde korkulacak olsa ikinci düşünebilir miyim ☺️