Hellooo diyerek hepinizi selamlıyorum 🥰
25 ekimde kızımı kucağıma aldım. Hastaneye öğleden sonra 3 gibi yatışım yapıldı, 5 gibi ameliyata girdim. Anestezi uzmanı geldi belimden 3 kere iğne yapıldı o ara kambur pozisyonda duruyordum doktorumda bana sarılıyordu. Çok duygusal bir andı. Sonra ellerim bağlandı sonda takıldı hissettim ama acıyor diyenler nasıl bir şey anlamıyorum inanın hiç acımıyor çünkü sonda takıldığında uyuşukluk başlamamıştı tam olarak. 🤗
Doktorum çekiştiriceğiz korkma dedi buraya dokunuyorum hissediyor musun yok mok derken karnıma bastırdılar ve kızım doğdu. 🧡 maşallah çok tatlı sesleri ameliyathanede dolanıyordu. Aman Allah’ım o neydi, kara kaş, kara göz, simsiyah saçlar (ben de çok esmerim🙈🙈🙈) yanağıma koyuldu öptüm 💋 kokladım, erkek hemşire vardı fotoğraflarımızı çekti ve bebeğim gitti. Benim içimi temizlediler, dikişim yapıldı ve 6 gibi ameliyattan ben çıktım. Bastırma işlemini doktorum ameliyatta yaptı ve kanamam başladı. Gelelim sonda çıkarma anına uyuşukluğum geçti geldiler çıkarmaya dedim çok acıyormuş doğru mu 😄 güldü ve bak şimdi dedi sanki böyle beyaz akıntı uzantısı çekiyordu acını a’sı yok gözünüzde büyütmeyin.
Çok şükür sağlık problemimiz yok 🧿 yanımda uyuyor, Allah isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum bol bol. Bekleyenlerin de çabucak, sağlıkla kavuşmacısına duacıyım. 🤲🏻
Ben doğuma girene kadar ödem yoktu ama doğumdan sonra serumlarım etkisi ile feci bir ödem oluyor bilginiz olsun.
Her şey geçiyor arkadaşlar ben 13+5′te kanama geçirdim sebebi yoktu. İyileştim 18. haftalarda tekrar kanama geçirdim bu sefer kese etrafı kanama alanı oluşmuş. Tam kanama alanı bitti bebeğin eşi aşağıda dendi sürekli yatış verildi 24. Haftada tekrar yukarı çıktı. Çevreme yansıtmasam da hep korku ile yaşadım ama hep dua ettim ki şükür rabbim kavuşturdu. Zor biliyorum ama hemen canınızı sıkmayın tıp o kadar ilerledi ki her şeyin çözümü var. 🙏🏻