Aylaa55 Saçlarımı biraz kestirmek istiyorum zararı olur mu bebeğin ömrü kısalır diyolar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nnurdan Aylaa55 sadece ilk 4 ay önermiyorlar diye biliyorum onun dışında bebeğin kaderini saç nasıl etkileye bilir.
AdenEva Aylaa55 mantıken nasıl ömrü kısalabilir ki 🤷🏻♀️ Tabi ki batıl inanç, istediğiniz gibi kestirebilirsiniz. Bebeğinizin ömrünü allah değil de sizin saç kesmeniz mi belirleyecek öyle düşünün 🤷🏻♀️🙊
FatihBatur Aylaa55 Allah’ın verdiği ömür bir saç kesimiyle kısalsaydı dünya da sayılı insan kalırdı diyorum :) bir can bir ömür bu kadsr hafife alınmamalı bence
Elika0 Fasulyeninannesi1 benim kaynanam çok inanıyor ya hala kestiremedim valla normalde hiç takmam ama insan yine de bi ikilemde kalıyor
Aylaa55 AdenEva ya normalde kestirdim zaten ilk hamilelik zamanlarımda şimdi kuaföre gidicem annem diyor büyüklerin bildiği vardır kestirme 😅😅😅
busra5501 Aylaa55 yok canım yok inanma ya kaşını bıyığını kılını almıyormusun ne farkı var sorarım sana 😂 valla geçen hafta kestirdim ohhh beee dedimmm ama annem kızdı tabi batıl inanç ❤️
Kafam Aylaa55 yok ömürle alakalı değil aslında o saç ne kadar sağlıklı gür uzun olursa vitamin ve yağ o kadar vücutta duruyormuş sağlıkla alakası varmıs anne için
Merveonay Aylaa55 kestirdimdee hemde kaç kere 😀 batıl inanç onlar saçla ne alakası olabilir onu birden Allah bilir canım kestir birşey olmaz