pelinvebebisi Folik asit 400 mcg kullanıyordum ama bitiyor bugün daha önceden aldığım folbiol var o da 5 mg yazıyor üzerinde kullanan oldu mu? Ben kullansam sorun olur mu acaba? 8 haftalık hamileyim kontrol gününe de var daha sizlere sormak istedim
Pnr_2021 pelinvebebisi ben İlk gebeliğim de kullandım zararı olmadi ama onunla başladım onunla devam ettim
bireylulmeselesii pelinvebebisi kullanmasanız daha iyi olur. Doktorum dozu çok yüksek diye hemen kestirmişti bana ilk haftada kullanmıştım. 1 ay kullanacaksınız zaten daha. 1 paket alsanız sizin için daha iyi olur sanırım
Mimik pelinvebebisi canim 5mg. Cok yüksek, genelde riski gebeliklerde soktorlar veriyor… Sen gene öncekinden al, foligin fazlasi anneye de zarar…
bireylulmeselesii pelinvebebisi aynen . Ben folidoce kullanmıştım doktor önermişti. Sen 4 mg al ne olduğu çok fark etmez bence
Drya55 Gebelik öncesi folbiol başlatmıştı doktor 11+5 deyim hala folbiol içiyorum gece yatmadan önce doktor kesmedi
pelinvebebisi Drya55 12. Haftaya kadar. Öncesinde de 3 ay kullanılması gerekiyormus yani hamilelik planlandiginda başlanması gerekiyormus