HilLllyyy Burun kemiigi küçük çıktı doktor down sendro lunolabilir sıvı alalım dedi bende istemedim iki üçlü test düşük çıktı böyle bir durumla karşılaşan varmı korkuyorum dua edin
Nazemm HilLllyyy canım benimkinede küçük dedi kalbinde sorun var dedi test falan istemedim bekliyoruz bakalım nasıl olacak
Terspektif HilLllyyy kaç haftada kaç çıktı ölçüm? Bize de küçük dedi 2 farklı doktorumuz var ikisi de sorun görmedi ama yapısından kaynaklı olabilir dedi.
Sinem3326 Perineloji doktoru bizeeede burun yapısı küçük dedi 6 mm olması gerekirken 5 mm dedi kendi doktorumda 6 mm ölçtü ne olursa olsun bizim evladımız dedik içiniz rahat olsun Raabim SAĞLIKLA kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
Terspektif HilLllyyy https://www.perinataljournal.com/Files/Archive/tr-TR/Articles/PD-1076.pdf bak canım burda ay ay olması gereken minimum maksimum değerler yazıyor. Aslında olması gereken ortalama değerden çok az fark var. Birde benim doktorlarım sadece burun kemiği kısa diye down düşünmek hiç doğru değil dediler. Biİm farkda aynı seninki gibi hatta çok az
HilLllyyy Terspektif Canim göremedim attığın şeyi ben iki doktora sordum taramada bişey çıkmadı ama burun kemiği kısa dedi ona nazaran dedi bilmiyorum inşallah değildir
Terspektif HilLllyyy sadece burun kemiği kısa diye kafaya takıyorsan bence çok düşünme derim yapısal da olabilir yani Allah korusun zaten olacaksa önüne de geçemeyiz düşünme bence
Terspektif HilLllyyy şuan 26 haftalığız. 18 de dedi ilk kez bana da doktorum 22 de diğer doktoruma gittim o da evet normale göre kısa ama ben sorun olduğunu düşünmüyorum dedi. İkisi de çok önemsemedi yani