Ayku6138 MERHABA HANIMLAR 37 Haftalık gebeyim ilk gebeliğim şuanlık normal doğum gözüküyor fakat hiçbir bilgim yok az birşey karnım ağrısa acaba geliyormu diye tedirgin oluyorum normal doğum yapan annelerimiz bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 🤲☺️
Demetslt Ayku6138 sancıyı merak ediyorsan o kendini belli eder. Çünkü daha once yaşamadığın bi ağrı. Belden başlıyor sanci
teletabi Ayku6138 belden kasıklara yayılan değişik bi ağrı farkedersin 🤗 birde düzenli aralıklar ile gelir. Dinlenince geçmez
Betl Ayku6138 sen yok normal bir ağrı bu diyip gecsende kendini belli ediyor bir süre sonra çünkü ağrı hissetmen sancı başlaması bunlar 1 2 saat içinde olan şeyler değil genelde
Leylaakcay @Ayku6138 Yarın normal doğum. Yapıcağım suni sancıyla hiç bir ağrı sancı hissetmedim çok tedirginim nasıl bişey oldugunu mu bilmiyorum Allah yardım etsin 🙍♀️🙍♀️
Kbryyy Leylaakcay inşallah uzun sürmez hemen kurtulursun 🙏🏻 Açılman oldu mu veya nişan falan ? Bir de suni sancı esnasında epidural yaptırmayı düşünüyor musun ?
Leylaakcay @Kbryyy inşallah canım açılma cuma günü kontrol e gittiğimde 1 cm vardı. Nişan falan da gelmedi hiç devlet hastanesinde yapacağım için doğumu epidural yok diye biliyorum varsa da haberim yok 🙍♀️