Sedanurylmz Kızlar ben 31+1 haftalık hamileyim dün ultrasonda 33+1 çıktı iki hafta önden gidiyo değilmi? Normalmi bu durum ve hangisine gmre doğum olur acaba
Leylakkk Sedanurylmz benimde 2 hafta onde en bastan beri doğum normal zamaninda olur, onden gitmesi sadece bebegin kilosuyla alakalı, yani 21 yasinda 2 kisi birinin 55 kilo birinin 70 kilo olmasi gibi düşünün
42_Ozkrt Sedanurylmz Bende aynı durumdayım 2 hafta öndeyiz normalde aralık başı olması lazım ama ultrosonda 17 kasım diyo ne olacak bilmiyorum 😊
42_Ozkrt Leylakkk Benimde 34 haftaligim ama 36 gözüküyo bebek 3 kilo normalde aralık 8 ama ultrosonda 17 kasım diyo aralığı beklerse 5 kilo falan olacak heralde 😁
Leylakkk 42_Ozkrt doktorlar aralik sonu diyor hep ama bilemiyorum ay erken gelmesin kiz hayir ben hala çalışıyorum ve hazırlıklarımda tam değil kalırım oyle ortada 😂😂
Leylakkk 42_Ozkrt benimki 29 haftada 1830 gramdi ama devlette ki doktor normal dedi iri bebek sayilmaz dedi anlamadım
42_Ozkrt Leylakkk Valla özel ve devlet değişik soyluyo diyolar ama benim ikisinde de aynı iri bebek gözüküyo bakalım ne olacak 😊
Sedanurylmz 42_Ozkrt dışarıdan hamile olduğum anlaşılmıyo nerdeyse nereye sığdı anlayamadım hayırlısıyla gelsinler inşallah 😂😂