Herkese merhaba kızlar baştan durumumu ifade ediyim aynısını yaşayanlar lütfen biraz akıl verin kafayı yicem çünkü artık ne yapıcağımı şaşırdım ağustosta aşılama yapmıştım ama tutmadı bi gün erken adet oldum son adet tarihim de 13 Eylül ve aşılamadan sonra kendiliğinden de hamile kaldım 3 tane kaybım olduğu için bunda. Biraz daha sakin davranmaya başladım ve hastaneye gitmeden doktorumla görüştüm kan verdim sonuç 39.2 çıktı 2 gün sonra tekrarla dedi yaptım 166 çıktı bunları yaparken iğne 6000 coraspirin ve progestan folik asit verdi kullanıyordum 2 gün sonra tekrar yaptım 432 çıktı ve 4 gün araya girdi doktor cumartesi gel bakalım dedi o zaman da 5+6 oluyordum gittim baktı göremedi alttan da muane etti keseyi göremedik tekrar bende betahcg yaptırmamı istedi yaptım akşamı duydum ki 3000 yakın değer geldik iyi dedi pazartesi tekrar çağırdı ve dün gittim bu sefer 6+0 oldum gittim üstten baktı tekrar göremedi bu değerle görmem lazım dedi alttan da baktı ve bana Alttan utrasyonla dış gebelik dedi ve sol taraftan dedi yumurtayla tüpte kalmış dedi 3. Kaybım da dış gebelikle sonlanmıştı ve açık ameliyatla bunda da çok korktum ve doktorumun kiliniği var normalde işlemlerini hastaneler de yapıyor beni hastaneye gönderdi iğne vurmam için hemen düşmesi lazım dedi ben de hastaneye geldim ama çok üzüldüm çok korktum bide bu hastanede doktora da görünelim ne olur ne olmaz dedik tek bi doktorla kalmayalım dedik göründüm doktor üstten alttan baktı kese yok dedi ama dış gebelikte görülmüyor dedi radyoloji bölümüne gönderdi beni utrasyonla baktı oda göremedi ve bana senin kararın doktorun ne derse onu yapalım dediler konuş bakalım dediler bende doktorumu aradım durumu anlatayım derken bi anda bana sen bana güvenmiyorsun gidip orda muane oluyorsun bidaha bana da gelme dedi kapattı yüzüme yengem arıyor konuşucak durumu anlatmak için onunda konuşmasına izin vermiyor terbiyesizsiniz siz felan filan dedi ve kapattı yüzümüze telefonu biz öyle kala kaldık ne yapacağımızı da bilmiyoruz bi yandan hayatım tehlikeye giricek ama bi yandan da iki doktor da farklı söylüyor diyoruz şırıngayada takmışlar iğneyi beni bekliyorlar vurdurmadım hastaneden çıkışımı yaptım gittim farklı bi hastane ve farklı bi doktora göründüm ve doktor da kese yok ama dış gebelik şuanlık görünmüyor iğne tekrar yazdı bana bunları kullan takipte kalalım dedi haftaya tekrar gel dedi şuan ben kimse neye inancagımı bilmiyorum ne yapıcagımıda bilmiyorum çok kötü bi durumda kafayı yemek üzereyim ve ne olucak onu da bilmiyorum böyle bi durum yaşayan aranızda varmı arkadaşlar 😢😢😢😢