demirmommm En başından beri yeşil akıntım var ne kadar fitil kullandıysam geçmedi üç gün geçti tekrar geri geldi. Şimdi 31. Haftamdayım erken doğum yapmaktan korkuyorum.Yeşil akıntısı olup erken doğum yapan var mı yada yapmayan? Bebeğe geçti mi enfeksiyon ?
busra5501 demirmommm idrar tahlili ve idrar kültüründe bişi çıkıyor mu? Benim çok açık sarı kuruyunca su yeşili gibi oluyor gebeliğin başından beri var geçmiyor. Fitil verdi doktor ama yeni bitmek üzere onu kullanırken dahada arttı çünkü akıntım. 25 haftalığım bende korkmayın doktor kana enfeksiyon geçmediği sürece bebeğe zarar vermez dedi bana
Pammuk demirmommm elma sirkesi denesene ama öyle içlere kadar değil hafif yüzeysel sil vajinanı biraz yakar ama antiseptik iyi olabilir
demirmommm busra5501 tahlilde enfeksiyon çıktı yenilerde ama enfeksiyon çıkmadan da hep yeşildi. Kültür vermedim hiç. İnşallah erken doğuma sebep olmaz ne yaptıysam çözüm bulamadım.
demirmommm Pammuk aslında onu çok duydum ama korktum bi zararı olur mu diye deneyeyim o zaman yüzeysel
busra5501 demirmommm idrar kültürü yaptırmam lazım canım ona göre tedavi veriliyor. Doktoruna söyle yapar devlete gidiyorsan pek önemsemiyorlar. Erken doğumda olmaz Allahın izniyle kötü düşünme