GlsmKeer Kızlar gözümü açamıyorum 6 haftalık hamileyim hep uyukum geliyo kolu mu kıpırdatmak istemiyorum evi bile toplayamadım sizde de böyle oluyor mu
Aysehatun GlsmKeer ilk haftalarda cok normal vucudun yeni hormona alismaya calisiyor zamanla gecicek 12,13.haftadan sonra azalmaya baslayacak ikinci trimester daha rahat oluyor bende öyleydim ilk zamanlar👍🏻
MerveMustafaKaraku GlsmKeer yastık gördüğüm an ayakta uyumaya başlıyodum 😂 şimdi 28 haftadayız kaçıyoruz evde birbirimizi görünce uyumak işkence gibi geliyo
bollysena GlsmKeer aynen ilk haftalarimda oyleydim uyku halsizlik yorgunluk aksamlari erkenden uyuma uyuya kalma gibi durumlar vardi 3 aydan sonra yavas yavas hersey duzelmeye başlıyor..
Edanur54 GlsmKeer benim ilk 3 ay hatta 4 ay nromal dim asiri normaldm simdi simdi basladi halszlk falan filan :)
DuyguErgl Bende aynıyım ilk hamileliğim evde geçmişti sürekli yat yat sismistim resmen catliyodum şimdiki 2. Gebeliğim çalışıyorum aynısı bendede oluyir fakat çalıştığım için kendimi salmıyorum o açıdan çalışarak daha rahat oldugunu anladim tabiki isim masa başı yoksa gerçekten çok zor olurdu diye düşünüyorum..
YagizAsyaMom En başlarda bende senin gibiydim her an yataktayım ama şimdi 16. Haftada yız ve inan 1gram uyku yok 🤦♀️
Melisacengiz Evet ben şu an 8 haftalık hamileyim ama dediğin gibi kalkamıyorum sürekli uykum geliyor düzelir hiç kendini yorma
Mnlya Canım ben 3haftadır yataktan kalkamıyodum midem bulamıyosu basım donuyodu hasta gıbıydım 2gun once serum verdıler cok ıyı geldi bıde oznyd dıye ılac verdı soktorum bulantı ıcın onu kullanmaya basladım artık temızlık yapabılıyorum Allah elden ayaktan dusurmesın cok zor kımseye muhtac olmayı sevmıyorum oyuzden benım için sıkıntılıydı ınsallah başlamaz tekrardan kasık agrımdan baska bısı yok suan 8+3 um