Nurcanpehlivan Beş gündür renk günüm geçiyor ama kendime umut vermek istemiyorum da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizler kaç gün geçtikten sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz İlk bebeğim doğuma 3 gün kala öldü çok istiyorum hamile olduğumu bilmek🌸
Almigok Nurcanpehlivan ben çok sabırsızdım şüpheleniyordum günüme 4 gün kala kaset test yaptım hayalet çizgi çıktı kan verdim öyle öğrendim yani varsa şimdi testte kesin çıkar
Esmaonur Nurcanpehlivan benimde 5 gün geçmişti test yapmıştım pozitifti canım. Eğer test yaparsan kesin sonuç alırsın
Zeynepgl Nurcanpehlivan 1 gün geçmişti direk yaptığım da çıktı net bi şekilde canım yine sen bilirsin ama bi yap istersen test alıp 🥰🙏🏻
gunesligun Nurcanpehlivan Allah rahmet eylesin. Neden vefat etti? Ben regl günümden bir iki gün önce yaptı çıktı
gldn065807 Nurcanpehlivan basın sagolsun üzüldüm canım benimde kayıplarım var emin ol eğer adetin duzenliyse yap testi istersen bu içindeki kaygıyı atmış olursun bebis varsa eğer vitamine falan başlarsın inşallah vardır rabbim sana meleginin yerine bir melek daha vermiştir
Seherdmrkl Nurcanpehlivan adetim iki gün geçtikten sonra anladım.. Normal akıntı olmaz ama hamile kaldığımda akıntım başlıyor bir öyle anlıyorum. Benim de iki hamileliğim 10. Haftada sonlandı maalsef o yüzden tedirginim bu sefer 😔 sizin de başınız sağ olsun bence bir an önce test yapın belirtiniz varsa
Adalina09 Nurcanpehlivan çok geçmiş olsun canım neden öldü peki sebebi belli mi bence test yap varsa çıkar inşallah vardır