Aysehsdmr Liyalina merhaba canım ben 6 haftalık hamileyim 5+2 de hastaneye gittim ve kesen görünmedi kan istedi beta sonucum 2360 çıkmıştı doktor normal bir hafta sonra tekrar gel ddi ben 2 hafta sonra gidicem 7+2de
Aysehsdmr Liyalina 1600 değer üstü vajinal ultrasonla 6000 üstü karindan görülebilir bir doktordan duymuştum
Liyalina Aysehsdmr benimde bir sonraki kontrolum 11 kasimda eger gitseniz ultrsayona gozukse buraya yazblrmsn umarim hersey gönlünüzce olur
Liyalina Aysehsdmr ozaman daha varms hersyn hayrlsi inşallah sizde bende bzm gbinolan herkes saglikli bi sekilde kucagina alir isteyen herkesede nasip olur
Aysehsdmr Liyalina yazarım tabi gözükür tahminim.ama kalbi duyarmiyiz bebeği götür muyuz b3nde onda endiseliyim. Çünkü ilk bebegim 8 haftalikti kalp sesini duydugumuzda
Aysehsdmr Liyalina ilk bebegim de 8 haftalıkken duymuştuk. Bu ikinci henüz 6 haftaligim 5 kasimda 7 olucam inşallah duyarim
Liyalina Aysehsdmr hi simdi anladim inşallah tebrik ederim buarada rabbim tek bi sancidan kurtarsn herkesi🤲🙏
GKP22 Liyalina bu gebeliğim de kese bende de gözükmedi hatta doktor hamile değilsin dedi kan testi istedi kan testinde değerim yüksek çıkınca alttan muayene etti kese daha çok küçük dedi çok şükür şuan 33 haftalık gebeyim
Liyalina GKP22 saglikla kucağınıza alin inşallah banada oyke dedi kan istedi verdm kan degerim 1919.05 ckti altan muayene yapmadi söylemedi hiç