Gunesinannesi Kızlaaar çok şükür herşeyimiz tamam ama gel gelelim ki hastane çantası hazırlamaya üşeniyorum 😄 yani hazırlarsam sanki her an doğurcakmışım gibi hissediyorum her gün yarın hazırlarım diyorum ama yok , psikolojik sanırım . Varmı benim gibi erken doğururum korkusu yaşayan 🧐
Adakus Gunesinannesi bence hazırlayın 😊 bende 32 haftadayım mobilyalarımız dahi yok 36 ya kafe en geç çantamı dahi hazırlayacağım bebek artık misafir 😁
Betllll Gunesinannesi bnde senn gbiydim yarn hazırlarım yarn yaparm diye diye diye dün hazırladm sonunda 😂😂 35+6 dayız
Zeynepsa Gunesinannesi Canım hazırla ben geç vakte bıraktım 38+2 yim daha dün valizin ağzını kapatabildim. Dİş macunum makyaj malzemelerim ve diş fırçamıda daha koymadım. Elin ayağın kalkıyorken yap canım sonra zor olur
Tugba2213 Gunesinannesi bende dün hazırladım canım bnde 35 haftalıgım. Bence hazırlamalısın ne olur ne olmaz , coktan hazırdı hersey dun sadece bavula yerlestırdım
Deletedmom397 Ben hazirladim koydum kenara seninde haftan yaklasmis bi an önce hallet ne olur ne olmaz
ZeykemKaya 33 de hazırladım herseyımı bence hazırla anca olur iyikide hazırlamısım hıcbırseyımız kalmadı yapılcak suan 35 ım acılmam var bıde yatıyorım sureklı
Gunesinannesi ZeykemKaya Evet haklısın ne olucagı belli olmuyor , ilaç kullanıyormusun açılma dursun diye
ZeykemKaya Gunesinannesi evet canım kullanıyorum ama 37 de falan olsaydım kesınlıkle kullanmazdım dogurayım dıye 🙆🏼♀️🙄
Adakus Gunesinannesi hadi hayırlısı artık Allah tez vakitte kurtarsın bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Birglbiray 37 ye girmek üzereyim kıyafetlerini yıkadım ama gel gör ki ütüleme işine girip çantayı hazırlayamıyorum eşim sürekli kızıyor bir şey olursa çantan hazır değil diye aynı senin gibiyim ben de o hazır olunca ertesi gün doğuma gitcekmişim gibi hissediyorum 😏 korkuyorum sanırım o geç hazır olursa geç doğrurum diye mi düşünüyorum psikolojik olarak nedir
Gunesinannesi Betllll Zeynepsa 🤣🤣🤣 bende suan gaza gelip kalktım yani sonunda biraz biraz başlim bari