muallimehanimmom5 yesilkelebek uyku , güvenli bağlanmave bebeğiniz adlı kitabı okuyorum su sıralar doğum öncesi bitirmeye çalışıyorum 🌸 tavsiye ediyorum kesinlikle 🐣
yesilkelebek muallimehanimmom5 şimdi netten araştırdım hemen siparişini de geçtim. Güzel bir tavsiye teşekkür ederim🥰
Bebiscann yesilkelebek ben osman aysu dan polisiye gerilim okuyordum hep sürükleyici çok güzeller, sağolsun bebiş olduğundan beri okuyamıyorum artık 😊
yesilkelebek Bebiscann bende hem kendi tarzımda kitaplar hemde bebişe yönelik kitapları okuyorum doğumdan önce ne kadar okuyabilirsem kardır diye biliyorum ki bebişten sonra bir müddet okumaya fırsatım olmayacak😅
bir-es • Bağırmayan Anne Baba Olmak- Hal Edward Runkel • Bütün Beyinli Çocuk - Daniel J. Siegel & Tina Payne Bryson • Tuvalet İletişimi Evren Bay Şengül Okuduğum ve beğendiğim kitaplar okuyacaklarım var daha güzel bir post olmuş hepimize ilham olur ☺️
yesilkelebek bir-es çok teşekkür ederim🥰 gerçekten ilk açtığımda kimse yazmamış çok üzülmüştüm ama şimdi tavsiyeler geldikçe çok memnun oluyorum. Bağırmayan anne baba olmak👍🏼👍🏼👍🏼 Kitabın adı bile güzel listeme eklendi😍
yesilkelebek kubracyln kesinlikle mahallenin en mutlu bebeği kitabınıda öneriyorum araştırın ve doğum öncesi muhakkak edinin bence🥰
muallimehanimmom5 yesilkelebek 🥰😇🤗o yazarın başka bir kitabını da aldım ama onu okumadığım için önerebilir miyim bilemedim okuyunca onuda beğenirsem size tekrar yazarım🌸
muallimehanimmom5 yesilkelebek rica ederim faydalı bir post açmışsınız çok teşekkür ederim bende önerilere bakıyorum sipariş vereceğim 🤗
Ezoboz yesilkelebek ben de çok kitap okudum ama Bebeğinize Fransız kalın mutlaka okuyun derim en çok faydalı olan bu kitap oldu🌸