Sancarefeem deletedmom87894 yok canım ikisinde de yayvandı bi kızım bi oğlum var bu kesinlikle yapısal
mucizegebelik6 deletedmom87894 kadının fiziksel yapısı ile ilgili tamamen. Kişi normalde de kilo alırken nasıl şekilde alıyorsa hamilelikte oyle aslında ama çoğunluk bi hurafeye inanmıyor degil 😅
MerveNur- deletedmom87894 benim için doğru normalde yanlara doğru genenişleyerek kilo alırım ama karnım öne doğru uzuyor başından beri ve erkek 😊
ebru_d_ Bence hayır, kişiden kişiye değişen bir şey arkadaşımın sivri kız, benim yayvan erkek 😂 bizimki tam tersi olmuş
Bskaymazz1 deletedmom87894 Karnım sivri gören erkek mi diyor ama kız bence onunla bir alakası yok 🤷🏼♀️😂
gzdeozss deletedmom87894 karnım çok sivri her gören kesin erkek diyo ama kızım olacak hatta şuan 38+5 günlük millet ısrarla erkek demeye devam ediyor kesinlikle boy ve vücut yapısıyla alakalı bişey
Boesie deletedmom87894 Erkek sivri derler benimki gercekten oyle gogusten bi miktar asagida baslayip asagida toplaniyor ve oglum olcak insallah🙏🏼
_ipekkkkk deletedmom87894 25+3 olduk göbek deliğimin altı şiş sadece orası top gibi sert kasıkta hep hareketler anlamadım nezaman çıkacak yukarı 🤷♀️😊