Edali87 seddkilic05 kan akışı önemli bebeğe giden ztn elle tutamıyor bebegi nasıl tam kilosu belli olsun işi doktora bırakı iyi diyorsa iyidir
busra5501 seddkilic05 canım doktorun normal dediyse normaldir her bebeğin gelişimi farklı buna canını sıkma bende bebiş biraz fazla çıkıyor dert ediyorum acaba şeker vs çıkarmı diye doktor normal diyor. Referans aralığı çok geniş kiloların son haftalar çok alıyorlarmış
Clementinee seddkilic05 Maşallah çok iyi ben dün gittim 22 haftalığım benm bıdık 450 gr 😅😇🥰 Ama normal dedi doktormuz
seddkilic05 Algorab yaaa iyi öyleyse tedirgin oldum bende. Seninki de iyi o zaman sağlıklı olsunlar da 🥰
seddkilic05 busra5501 aynen canım normal dedi iyi dedi sorunu sıkıntısı yok sıvısı felan her şeyi yeterli dedi
seddkilic05 marbling10 nerdeyse 6 aylık olacak ilk hamilelik tecrübesizlik bide endişe işte bilemiyor insan
miranbeyinmothersi seddkilic05 kuzum herkesin bebeği farklı 21+3 530 gramdı. Ama iki hafta önden gidiyor demişti seninki haftasıyka uyumlu gene doktorumda bana kötü demedi haftasından biraz fazla normal dedi ki genetik ve sağlıklı beslenme diyorum
marbling10 seddkilic05 Tabi bilemezsiniz 3. Hamilelik olsa da bilemezsiniz ama internette bir sürü tablo var, doktor var. Demek istediğim endişe etmeniz için aksi bir durum görmeniz lazım.