Mrlorki Benocan Bubchen güzel sabunu kullanmıştım…birde 99 var kesinlikle tavsiye ederim…hem yumuşacık hem çok güzel kokusu
Nisaanuur Benocan bende dün biraz araştırma yaptım da Bübcen veya Penaten alacağım hangisi indirime girerse. Penatenin pişik kremlerinden çok memnunlar yorumlarda öyle gözlüyor 🤓🤓😬
begonvilko Ben instagramdaki muhendisinoglu hesabını inceledim. Bubchen temiz içerikli şampuanlar arasindaydi. Mustela düşünüyorum ben de yine temiz içerikli.
metehaninannesiii begonvilko o hesabila bakmayın siz onceden prima beziyi kotuledi etti yok şöyle yok böyle diye aradan 2 hafta geçti prima bezini basinin üstünde tasidi öve öve bitiremedi
Benocan Mustellayı öneren de de çok ama internetten almayın yorumlara baktım göz yakıyormuş. Eczaneden alın alacaksanız
begonvilko metehaninannesiii yaaa herkes o hesabı önerince ben de özellikle girip bakarak alacağım şeylere karar veriyordum. Ayol herkes üçkağitçi olmuş desene 🤦🏼♀️
metehaninannesiii begonvilko öyle bacım kuzenim yazdı 2 hafts önce primayi kotulediniz simdide primayi övüyorsunuz dedi adam kuzenimi engelledi işine gelmedi tabi primlerle çalıştıkları icin
Benocan Mustella alacaksanız güvenilir bi yerden alın ben trendyoldan yorumlara baktım bi kaç yerde bebeğin gözünü yakıyormuş sahte ürün gönderilmiş sanırım
Nisaanuur Trendyolda Mustelanın sahteleri satılıyor bilginize . Güvenilir yerden almak lazım yada rossman gibi mağazalardan