raskolnikov_ İkinci gebeligim ilkinde hersey normaldi ama bu gebeligimde tiroid degerim yüksek cıkmıs.bu konu hakkında pek bilgim yok.doktorum ilaç yazdı.gebelikte tiroid degeri yüksek cıkan varmı nedir ne degildir bana bir açıklasa
melekkizim_00 raskolnikov_ kuzum gebeliğe bağlı değer yükselebiliyor ilacı aç karnına alınca düşüyor değer bu değer bebek için önemli ilacı kesinlikle Alman gerek , düşün ki tiroidin üretemediği hormonu ilaç ile sentetik alıyorsun ilaç zararlı değil geçmiş olsun
busra5501 raskolnikov_ canım ben tiroid hastasıyım gebelikte biraz daha yükseldi ilacımın dozunu arttırdı her sabah aç karnına 75mg içiyorum. İlacın bebeğe hiç bir zararı yok faydası var. Tedavi olmazsan zararlı. doktorunu dinle önemli bişi değil geçmiş olsun.
Mihram06 raskolnikov_ benimde yüksek çıkmıştı doktor levotiron verdi ayda bir ölçtürmen lazım ben unutmuştum erken doğuma sebep oldu lütfen aksatmayın
Edali87 raskolnikov_ endiselenme canim. Bende bilmiyordum ilk gebeligim birde asidi korktum doktor da panikletti. Daha 8.hafta fln farkedildi hemen levotrion başlandı. 35.haftaya geldim o zamandır ayda bir endokrin kontrolü ve ilaç içmeye devam şeklinde gidiyor hamilelik bitince bitecek. Dikkat etmen gereken ilacı sabah aç karnına her gün aynı saatlerde kahvaltidan en az yarım saat önce içmen.ve tuzunu ışık görmeyen bir kaba koy. Camda olmasın iyotlu sofra Tuuzu tuket
busra5501 raskolnikov_ senin kan değerine göre düzenlemiş. Her hez aynı dozda içmez canım. Kimi 150 içer kimi 25 kimi haftada üç içer kimi her gün bu kan değerine göre verilir.
raskolnikov_ Teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah daha yükselmez böyle bir rahatsızlıgım yoktu normalde sınırdan biraz üstte cıkmıs yüksek işte 2 güne bir 25 mg yazdı kullanacam inşallah sag salim kucagımıza alırız bebeklerimizi
Mihram06 raskolnikov_ ben teşekkür ederim Çok şükür kızım şuanda 2 yaşında 🤲 2.ye hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin sağ salim kucaklarına alsınlar 😍